Snow Snow Snow Snow Snow

Očekuje se da će Samsung Galaxy Note10 imati četiri kamere na poleđini















Najnoviji izveštaj sajta SamMobile nam daje više informacija o dolazećem premijum telefonu iz Samsungove Note linije. Prema navodima izvora, Galaxy Note10 bi trebalo da na poleđini ima sistem sa četiri kamere.

Otkriven je broj modela telefona (SM-N975F) za koji se veruje da je Galaxy Note10. Ono što je čudno kod ove oznake, jeste da se ne završava nulom kao prethodni Galaxy Note modeli. Spekuliše se da je razlog ovoga to što bi Note10 mogao biti dostupan i u 4G LTE i u 5G varijantama.

Za sada nije poznato da li će naredni Galaxy Note koristiti isti kamera sistem koji implementira Galaxy S10 5G ili će ponuditi nešto sasvim drugačije.





Glasine sugerišu da će Galaxy Note10 imati 6.66-inčni displej sa mogućim 19,5:9 odnosom stranica i nudiće za 8% više površine ekrana. Note10 takođe nosi kodno ime "Da Vinci", ali nije sa sigurnošću poznato da li će se Samsung odlučiti da zadrži Note10 naziv za naredni model u liniji.

U svakom slučaju, deli nas još dosta vremena od zvanične objave Samsung Galaxy Note10 modela, koji bi mogao biti predstavljen u Evropi tokom IFA sajma početkom septembra.