Snow Snow Snow Snow Snow

Razerov Project Linda pretvara vaš telefon u laptop






Razer svake godine na CES sajmu predstavi nešto zanimljivo. Ove godine je to Project Linda.







Na CES 2018 sajmu, Razer je predstavio Project Linda, laptop koji pokreće njihov Razer Phone. Uređaj ima ekran od 13.3 inča, a sam telefon se postavlja ispod tastature i faktički služi kao touchpad. Sa ovim uređajem, kompanija želi da spoji ''poznato Android okruženje sa jednostavnošću korišćenja laptopa''.

Samo kućište laptopa, koje je napravljeno od aluminijuma, ima USB konektor pa možete dodati svoj miš ili bilo koji drugi dodatni uređaj, a telefon dok je u docku može da služi kao dodatni ekran. Project Linda ima tastaturu sa Chroma osvjetljenjem, dok je ekran rezolucije Quad HD. Laptop ima 200GB interne memorije, web kameru rezolucije 720p i 3.5mm audio izlaz. 

U sadašnjem prototipnom stanju, Project Linda omogućava da se na ekranu lapdocka prikaže isto što je i na ekranu mobilnog telefona. Međutim, Razer radi na tome mobilni posluži kao ekstenzija lapdocka, i obrnuto, što su demonstrirali na mobilnoj igri Vainglory gdje jedan ekran prikazuje svu akciju, a drugi služi za izdavanje brzih kontrola.